Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Schaatsen Nk Allround 2022


Tijdschema Nk Allround Nk Sprint Schaatsen 2022 Live Op Tv En Online

De strijd om de nationale titels bij het Daikin NK Allround Sprint barst op dinsdag 27 december en woensdag 28 december weer los in Thialf. Nederlandse kampioenschappen schaatsen allround sprint 2022 De Nederlandse kampioenschappen schaatsen allround sprint 2022 in het langebaanschaatsen werden op 22 en. De strijd om de Nederlandse titels bij het Daikin NK Allround Sprint gaat weer losbarsten op zaterdag 22 en zondag 23 januari Wie zijn de snelste sprinters van ons land en wie zijn de sterkste. Netherlands - Allround Championships 2022 Daikin NK Allround Heerenveen NED 22 - 23 January 2022 Source. Voor de winnaars van de Daikin NK Allround Sprint wacht het derde en laatste ticket Mochten de winnaars al geplaatst zijn dan zal het ticket gaan naar de eerstvolgende..


Thialf de schaatstempel in Heerenveen is een geweldige bestemming om te bezoeken tijdens de kerstvakantie. Dit jaar vindt het Daikin NK Afstanden schaatsen plaats van 28 tm 30 december 2023 Thialf kleurt op die dagen helemaal oranje. Hieronder vind je de belangrijkste toernooien Het volledige wedstrijdoverzicht vind je in de uitgebreide kalender. Pim Mulierlaan 1 8443 DA Heerenveen Google Maps openen Deelnemersoverzicht Vrouwen 3-2 1630u Deelnemersoverzicht Vrouwen. 43 reacties De winter komt eraan en het schaatsseizoen staat voor de deur Een overzicht van de belangrijkste wedstrijden bij het..


Thialf de schaatstempel in Heerenveen is een geweldige bestemming om te bezoeken tijdens. Door Mark Bremer Liveblog NK Afstanden Patrick Roest pakt Nederlandse titel op 5 kilometer. Vr 3 feb - zo 5 feb De strijd om de Nederlandse titels bij het Daikin NK Afstanden gaat. Marijke Groenewoud kan op veel onderdelen uit de voeten hoeveel startplekken verzamelt ze op het NK. De schaatsers streden dit weekend in Thialf om de medailles op de NK afstanden..


In Heerenveen staan van donderdag tot en met zaterdag de NK afstanden op het programma. Naast jouw e-ticket heb je een geldig coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app nodig. Van 3 tot en met 5 februari zullen de rijders nationaal kampioen willen worden en die felbegeerde. De 1500 meter mannen op de Nederlandse kampioenschappen schaatsen afstanden 2022 werd op. De 5000 meter vrouwen op de Nederlandse kampioenschappen. De strijd om de nationale titels bij het Daikin NK Allround Sprint barst op dinsdag 27. 1 min geleden in Schaatsen De 1500 meter op de NK afstanden is gewonnen door Joy..



Jutta Leerdam Ned Winner 1000m 2 W Sprint Hamar Speedskating Youtube

Komentar